En personlig og litt kaotisk oppdatering

Det er aldri noe kult å skrive slike innlegg som jeg skal skrive nå. Jeg har vært borte fra bloggen nok en gang, og det på grunn av enda en familiesituasjon. Jeg kommer ikke til å gå noe inn på det i dybden (av respekt), men det har vært kritisk. Det er enda ikke 100% sikkert at det ordner seg, men jeg krysser fingrene og sender gode tanker hver eneste dag❤️ Jeg kjenner også at jeg er litt sliten for tiden for å være helt ærlig, men det kommer seg nok etter hvert. Det å komme seg tilbake til rutiner med skole, jobb og trening tror jeg vil hjelpe mye. Noen ganger må man bare være ærlig med seg selv og ta noen tiltak. I tillegg tror jeg turen til Gdansk, kommer til å gjøre meg veldig godt. Jeg gleder meg masse til å komme meg vekk. Få litt nye inntrykk og kose meg! 

Bilde fra da jeg og Trine var på tur med hundene forrige torsdag. Trine har forresten bursdag i dag, så hun fortjener en gratulasjon her også. Bedre bonusmamma kan man lete lenge etter❤️

 

Siden jeg kom hjem, har jeg bare prøvd å lade batteriene. Marius dro på søndag og da brukte jeg resten av dagen til å vaske og rydde i både klær og leilighet. Etterfulgt av litt selvpleie og avslapping resten av kvelden. I går var jeg forresten på sykehuset for å ta MR av kneet og på kvelden kom Andrea på besøk for å spise middag. Det ble hjemmelaget pizza og serier resten av kvelden på oss. 

I dag derimot er det fult kjør med forelesning, informasjonsmøte angående bachelor oppgaven og jobb resten av kvelden. I morgen skal jeg tilbake på sykehuset for å få resultatene fra MR, noe jeg gru-gleder meg til. Det blir spennende og se hva utfallet blir.

Vi blogges senere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg